VadaszKutya.hu Portl
Hirdetés

Érdekességek

Elöltöltő puskák

Az első tűzfegyverek lényegében hátul zárt, rövid csőből álltak, a lőport pedig a lőporkamrán levő lyukon át gyújtották meg égő fáklya vagy izzó drót segítségével. Az első kézi tűzfegyverek csövét rúdra erősítették, amit elsütéskor a lövő a hóna alá szorított.

Véreb tenyésztők
Tételek # 
# Webhely Találatok
1   Link   Blood Hann Bay Kennel
Horváth Tibor vagyok Miskolcról. 1981 óta foglalkozom kutya kiképzéssel és tenyésztéssel.
Jelenleg a Blood Hann Bay kennel tulajdonosa vagyok, mely kennel Bloodhound, Hannoveri véreb és Bajor hegyi véreb tenyésztéssel foglalkozik.
5090
2   Link   Von Harga kennel
Von Harga Hannoveri véreb kennel

Movik-Pajor Noémi,Budapest
06-70-201-21-78
dr.Görgey Géza,Pálfa
06-30-68-98-485
2725
3   Link   "von Harga"Hannoveri véreb kennel

A "von Harga"Hannoveri véreb kennel tulajdonosa, Pajor Noémi vagyok.1997-óta van vérebem,amely igazi szerelemnek mondható a fajtával.

Első vérebem HSCH,HGCH,VCH,Erdőszéplaki Bori , Európa győztes, sokszoros CAC,CACIB,BOB,BOG,BIS, Klubgyőztes, tenyészszemés, képességvizsgás, HD mentes, tigriscsíkos szukámmal mindent elértem amit csak lehet.

Ezt a szép sorozatot folytatta lánya HJCH Arta von Harga ,aki szintén több CAC,CACIB,BOB,BOG,BIS cím tulajdonosa.HD mentes,tenyészszemlézett,dolgozó szuka.

Kennelem többi kutyája is hasonló eredményekkel büszkélkedhet.A Sárarany kennellel
(dr.Görgey Géza) közösen szeretnénk folytatni munkánkat ,hogy kiváló küllemű,idegrendszerű és munkaképességű vérebek származzanak tőlünk, az új gazdáknak is örömöt szerezve ezzel.

Tel.:06-70-201-21-78

email:bori1399@citromail.hu

www.vonhargakennel.atw.hu

6515

Szavazás

Kutyavásárláskor fontos-e Önnek a törzskönyv?
 

Ki van velünk?

Oldalainkat 197 vendég böngészi