VadaszKutya.hu Portl
Hirdetés

Érdekességek

Hátultöltő puskák

Az elöltöltő puskák töltési és ürítési nehézségei, valamint egyéb hibái miatt a 19. század elején ismét intenzíven kezdtek foglalkozni a hátultöltő puskák kialakításával. A korábbi ilyen irányú próbálkozások ugyanis - az egységes kaliber és töltény hiánya, valamint az akkor készített zárszerkezetek elégtelensége miatt - nem vezettek eredményre.

Tenyésztők figyelem! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: istkom   
2009. február 14. szombat, 10:53

A megújult vadaszkutya.hu frissíteni kívánja tenyésztői listáját a linktárban, egyben lehetőséget kíván nyújtani, minden kennelnévvel rendelkező tenyésztő számára, aki vadászkutyafajtát tenyészt, hogy bemutatkozhasson az oldalon. Ha a főoldalra kíván kerülni bemutatójával, küldjön nekünk egy rövid leírást és néhány képet. 

 Erre a várjuk.

 

Amennyiben csupán nevét és elérhetőségét kívánja megjelentetni a linktárunkban, kérem regisztráljon, és bejelentkezés után a jobb oldali felhasználó  menü link ajánló pontjában beküldheti adatait. Rövid ismertetést itt is elfogadunk. ( pl: 19xx tenyésztem a a 'valamilyen 'fajtát. Ilyen eredméyeim vannk stb...) Adminisztrátori ellenőrzés után felvesszük Önt tenyésztői listánkra. A szolgáltatás mindkét esetben ingyenes!

 

Módosítás dátuma: 2009. február 22. vasárnap, 10:42
 

Szavazás

Kutyavásárláskor fontos-e Önnek a törzskönyv?
 

Ki van velünk?

Oldalainkat 358 vendég böngészi