VadaszKutya.hu Portl
Hirdetés

Érdekességek

A sörétlövés oktatása és tanulása

Löljáróban le kell szögezni, hogy minden egészséges emberből. válhat eredményes lövő.

Golden retriever tenyésztők
Tételek # 
# Webhely Találatok
1   Link   Golden retriever: Non-Stop Kennel
A Non-Stop Golden Retriever Kennel 1995 óta elkötelezett híve a golden tenyésztésnek, retrieverrel való vadászatnak, képzésnek, kiállítási felkészítésnek.
Elért eredményeinket - Nemzetközi vadászmunkavizsgák, kerekesszékes segítőkutya vizsgák, terápiáskutya vizsgák, Európagyőztes kiállítási cím, Interchampion és számos nemzeti champion cím - kizárólag a kutyáink minőségének és a lelkes munkának köszönhetjük.
4076
2   Link   Strawberry Goldens Kennel
A Strawberry Goldens Kennel valamennyi kutyája kiváló egészségügyi szűrési-, kiállítási és munka eredményekkel rendelkezik. Számunkra fontos, hogy a fajtára jellemző tulajdonságokat tovább vigyük, és a tőlünk kikerülő kölykök gazdái olyan új családtagot kapjanak, akire mindig is vágytak. Egészséges, kiegyensúlyozott, családcentrikus, szép és nem utolsósorban jó munkaképességekkel megáldott kiskutyát, aki élete végéig szebbé teszi a család mindennapjait.
2700
3   Link   Pearl Of Golden-Hill kennel
Kennelünk célja, hogy mind munkában, mind pedig küllemben minőségi kiskutyák születhessenek.
Nagy gondot fordítunk kutyáink munkaképességeinek kiaknázására, mi sem bizonyitja jobban mint eredményeik.
Kennelünk alapító kutyájával Magyarországon több working teszten és vaddal rendezett versenyen 1. helyen végeztünk.
A nemzetközi versenyeken is rendszeresen megmutatjuk kutyáinkat, többek között a 2009. nyarán, Angliában megrendezett
un.: CLA Game Fair Euro Challange versenyen csapatban fiatal kutyánkkal a 2. helyen végeztünk.
Kennelünk felnőtt kutyái rendelkeznek az összes vizsgával. (VAV, Magyarországon teljesített retriever munkavizsga, tenyészszemle.)
Küllemben kutyáink Junior, ill. Hungária és Szerb Champion címekkel büszkélkedhetnek.
2911
4   Link   Glamour Gold golden retriever kennel
Ilyés Nikolett vagyok, kennelemet 2007-ben alapítottam. Jelenleg három golden retriever tulajdonosa vagyok. Kennelünk első alomja 2008. októberében született. Második almunkat idén nyárra tervezzük. (Ebből is látva, hogy a \\\"kutyázás\\\" számomra nem megélhetési lehetőség, se nem üzlet, hanem hobbi!) A fedezőkan kiválasztásánál hatalmas figyelmet fordítok arra, hogy a kan minél szebb küllemű, jó munkaképességű és nem utolsó sorban teljesen egészséges legyen (igazoltan). Kutyáimmal rendszeresen van foglalkozva, nem egy kennelben töltik mindennapjaikat, hanem a család és más kutyák közelségében.

Kennelemben a kiskutyák kizárólag leinformálható helyre, felelősségteljes gazdához kerülhetnek.
Előzetes beszélgetés alapján és személyes találkozás után választjuk ki kiskutyáinknak a megfelelő gazdát. Az összes kölyök törzskönyvvel, oltva, féregtelenítve, chipezve, adás-vételi szerződéssel vihető el 8 hetes korában. Nagy hangsúlyt fektetek más kutyákkal, és az emberekkel való viszonyuk kialakításához.
2865
5   Link   Kiss Hajnalka Hanna
2749
6   Link   Golden riverside kennel
Nagy Zoltán vagyok golden és labrador retrieverek tenyésztése a célom, weboldalamon találhatnak a két fajtáról hasznos információkat, látogasson el az oldalamra és ismerkedjen meg ezzel a két nagyszerű fajtával! Honlapomon bemutatom a kutyáimat, és a nálam született utódaikat.
Az eddigi almokból jó néhány kiskutya került vadász társaságokhoz. Képek és további információk folyamatosan bővülő web oldalamon olvashatóak.
Tel.:06 20 486 49 08
3119

Szavazás

Kutyavásárláskor fontos-e Önnek a törzskönyv?
 

Ki van velünk?

Oldalainkat 162 vendég böngészi