VadaszKutya.hu Portl
Hirdetés

Érdekességek

A sörétlövés oktatása és tanulása

Löljáróban le kell szögezni, hogy minden egészséges emberből. válhat eredményes lövő.

Ipolytarnócon muzsikál az erdő PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Repas   

Az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület idén először csatlakozott a Muzsikál az Erdő - Mátrai Művészeti Napok június 29. és július 7. között kilenc helyszínen zajló programsorozatához.

 A területen nem csak geológiai érdekességekkel, de muzsikával is várják a látogatókat hétfőn - közölte az MTI-vel Szekeres Rita sajtóreferens pénteken.
Délelőtt szakvezetéses sétákat szerveznek, amelyeken a Bükki Nemzeti Park szakemberei mutatják be az érdeklődőknek a lombkorona tanösvényt, a miocén erdőt az ősvilági lényekkel, az ősfenyőket és a geológiai tanösvényt. A délután Homolai Sándor didgeridoo művész, a Magyar Vadászkamara Kürtegyüttes és a Salgótarjáni Szimfonikus Zenekar mutatkozik be az erdei koncerteken. A tábortűz körül helyi ételek kóstolójára is lesz lehetőség, itt a Liszt Ferenc Zeneakadémia növendékei lépnek fel A gyimesi erdők muzsikája című programjukkal. Szekeres Rita elmondta: a nap folyamán kézműves foglalkozásokat tartanak gyerekeknek, lesz kézműves vásár, megrendezik a helyi termelők piacát, valamint látogatható a Fotós Maraton a Karancs-Medves vidékén című kiállítás.Forrás MTI

 

Szavazás

Kutyavásárláskor fontos-e Önnek a törzskönyv?
 

Ki van velünk?

Oldalainkat 198 vendég böngészi