VadaszKutya.hu Portl
Hirdetés

Érdekességek

A sörétes puska részei

A sörétes puska részei rendeltetésük szerint - egyes műszaki leírásoktól némileg eltérően - négy nagy csoportra oszthatók, melyek a következők. A cső feladata a robbanás erejének hasznosítása és a lövedék repülési irányának meghatározása. A csövön ezért célzó berendezés is található.

Apa lett a klón kutya PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gál Sándor István   

Apa lett Snuppy, a világ elsõ klónozással létrehozott kutyája, egy afgán agár: õ már természetes(ebb) úton szaporodott tovább, nevezetesen mesterséges megtermékenyítés nyomán vált két nõsténykutya kölykeinek felmenõjévé - jelentették be a múlt héten dél-koreai tudósok.

Az afgán agár sikere a szöuli egyetem (SNU) közleménye szerint bizonyítja, hogy a klónozott kutya képes a reprodukcióra. A közlemény kiemeli, hogy ezúttal elõször születtek kölykei egy klónozott ebnek.

Ez azt jelenti, hogy Snuppy immár két elsõséget mondhat magának: nemcsak az elsõ klónozott kutya, de egyben az elsõ klónozott kutyaapa is. Az afgán agár két vele azonos fajú nõstényt termékenyített meg a tudósok segítségével, összesen tíz kölyke született május 14. és 18. között, közülük kilenc életben maradt.

A SNU tudósai 2005 augusztusában jelentették be Snuppy sikeres klónozását.

 

Legfrissebb hirdetések

Szavazás

Kutyavásárláskor fontos-e Önnek a törzskönyv?
 

Ki van velünk?

Oldalainkat 309 vendég böngészi