VadaszKutya.hu Portl
Hirdetés

Érdekességek

Hátultöltő puskák

Az elöltöltő puskák töltési és ürítési nehézségei, valamint egyéb hibái miatt a 19. század elején ismét intenzíven kezdtek foglalkozni a hátultöltő puskák kialakításával. A korábbi ilyen irányú próbálkozások ugyanis - az egységes kaliber és töltény hiánya, valamint az akkor készített zárszerkezetek elégtelensége miatt - nem vezettek eredményre.

Garázdálkodott a megharapott férfi PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gál Sándor István   

Garázdaság miatt vonhatják felelõsségre Nyíregyházán azt a férfit, aki, miután megharapta egy fiatal lány kutyája, dühében megrongálta a lány telefonját.

A szabolcsi megyeszékhelyen kedden délelõtt kapott bele egy sétáló idõs ember lábába egy kiskutya. A férfi el akarta kérni az ebet pórázon sétáltató lány iratait, de a lány nem volt erre hajlandó. A férfi ezen felháborodva kiabálni és hadonászni kezdett, majd - mintegy zálogként - kikapta a lány zsebébõl a mobiltelefonját, egyúttal összetörve a készülék headset-jét, majd a közeli rendõr-fõkapitányságra indult. Mivel a harapás nyolc napon belül gyógyuló sérülést okozott, a kutya 18 éves gazdája ellen szabálysértési eljárás indult, az idõs embert viszont, meggondolatlan tette miatt garázdasággal gyanúsították meg.

 

Legfrissebb hirdetések

Szavazás

Kutyavásárláskor fontos-e Önnek a törzskönyv?
 

Ki van velünk?

Oldalainkat 276 vendég böngészi