VadaszKutya.hu Portl
Hirdetés

Érdekességek

A sörétes puska részei

A sörétes puska részei rendeltetésük szerint - egyes műszaki leírásoktól némileg eltérően - négy nagy csoportra oszthatók, melyek a következők. A cső feladata a robbanás erejének hasznosítása és a lövedék repülési irányának meghatározása. A csövön ezért célzó berendezés is található.

Ünnepek után sok állatot kidobnak PDF Nyomtatás E-mail
Írta: istkom   

Sokan vásárolnak karácsonyra kutyát szeretteiknek, gyermekeiknek. Az állatvédõk szerint azonban át kell gondolni, ajándékozunk-e élõ állatot, mert az ünnepek után általában sok állatot kidobnak.

Hiába a figyelmeztetés, idén karácsonykor is sokan felelõtlenül vásárolnak élõ állatot. A tapasztalatok szerint ünnepek után a megajándékozottak, fõleg a gyerekek hamar elvesztik az érdeklõdésüket a - jellemzõen - kölyök kutya iránt.

Végül a szegény állatokat kidobják az utcára, ahol étlen-szomjan, a hidegben túlélési esélyeik a minimálisra csökkennek. Ez viszont állatkínzás - mondta a Független Hírügynökségnek Seres Zoltán, az Orpheus Állatvédõ Egyesület elnöke.

Az állatvédõk szerint élõ állat helyett karácsonyi ajándékként érdemes inkább más megoldást választani. Sokszor jó alternatíva lehet egy plüss játék vagy bármi más, ami lefoglalja a gyerekeket az ünnepek alatt.

 

Legfrissebb hirdetések

Szavazás

Kutyavásárláskor fontos-e Önnek a törzskönyv?
 

Ki van velünk?

Oldalainkat 393 vendég böngészi