VadaszKutya.hu Portl
Hirdetés

Érdekességek

Elöltöltő puskák

Az első tűzfegyverek lényegében hátul zárt, rövid csőből álltak, a lőport pedig a lőporkamrán levő lyukon át gyújtották meg égő fáklya vagy izzó drót segítségével. Az első kézi tűzfegyverek csövét rúdra erősítették, amit elsütéskor a lövő a hóna alá szorított.

Állatkínzás... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gál Sándor István   
2008. február 29. péntek, 22:02

Mintegy kétszáz állati tetemre és kiéhezett, csontig soványodott állatok tucatjaira bukkantak a hatóságok egy 45 éves, egyedülálló nõ otthonában egy észak-németországi településen.

Az egész földszint annyira tele volt állati ürülékkel, hogy nehéz volt tõle kinyitni az ajtókat - mondta pénteken egy rendõrségi szóvivõ. Émelyítõ látvány és pokoli bûz fogadta a hatóság intézkedõ embereit. Számtalan kutya, macska, egér, kecske, disznó, tengerimalac, nyúl, madár és kígyó teteme hevert a földön a végtelenségig elhanyagolt házban az Északi-tenger partja közelében fekvõ, alsó-szászországi Grossefehnben. A rendõrök kénytelenek voltak védõköpenyt ölteni magukra, hogy valamelyest védjék egészségüket a fertõzésveszéllyel szemben. Mintegy húsz szerencsétlen párát állatmenhelyen helyeztek el, minden bizonnyal elmeháborodott gazdájukat pedig, aki évek óta tartotta házában állatait, bevitték egy pszichiátriai klinikára.

Módosítás dátuma: 2008. október 06. hétfő, 02:43
 

Szavazás

Kutyavásárláskor fontos-e Önnek a törzskönyv?
 

Ki van velünk?

Oldalainkat 206 vendég böngészi