VadaszKutya.hu Portl
Hirdetés

Érdekességek

A sörétes puska fejlődéstörténete

A mozgó vadra való lövéshez alapvetően négy tényezőre van szükség: sörétes puskára, sörétes töltényre, lövőre vagyis vadászra és mozgó célra, azaz mozgó vadra. Ebben a részben ismerkedjünk meg tehát ezeknek a sörétlövés szempontjából fontos elemeivel és tulajdonságaival.









Luxusvilla a kedvenceknek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gál Sándor István   
2008. február 21. csütörtök, 18:26

Paris Hilton újabb hobortja: luxusvillát építene 17 kutyájának. A kutyusok azonban valószínûleg még várhatnak az új luxusvillára, akik így is királyi bánásmódban részesülnek.

Paris Hilton egy beszélgetõs mûsorban pletykálta ki legújabb, szomszéd bosszantó terveit. Azzal azonban nem számolt, hogy a Los Angeles-i törvények szerint egy magánszemély maximum 3 kutyát tarthat. Így magára hozta a bajt (és az álatvédõket) azon kijelentésével, hogy külön villát épít 17 kutyája számára a kertben. Paris Hilton közvetlen szomszédja nem más, mint Robbie Williams, akit nagyon felidegesített a hír. Most abban reménykedik, hogy az állatvédõk megakadályozzák Paris Hilton terveit, és nyugodtan kimehet a saját kertjébe, nem kell a 17 kutyától tartania.



Módosítás dátuma: 2008. október 06. hétfő, 02:43
 

Szavazás

Kutyavásárláskor fontos-e Önnek a törzskönyv?
 

Ki van velünk?

Oldalainkat 208 vendég böngészi