VadaszKutya.hu Portl
Hirdetés

Érdekességek

Elöltöltő puskák

Az első tűzfegyverek lényegében hátul zárt, rövid csőből álltak, a lőport pedig a lőporkamrán levő lyukon át gyújtották meg égő fáklya vagy izzó drót segítségével. Az első kézi tűzfegyverek csövét rúdra erősítették, amit elsütéskor a lövő a hóna alá szorított.

Mosómedve esett áldozatul PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gál Sándor István   
2008. február 16. szombat, 19:32

Kutyák téptek szét egy mosómedvét szombaton Óbudán; az állat épp az õt befogni igyekvõ állatvédõk elõl menekült egy udvarba, ahol szerencsétlenségére a házõrzõ kutyák széttépték.

Az ismeretlen helyrõl elszökött mosómedvét egy diófán találták meg 10-15 méter magasan. A tûzoltók kijöttek a kosaras autóval, ám az elfogásra szolgáló bottal sem sikerült kézre keríteni az állatot.

A mosómedve menekülés közben 4-5 méter magasról leugrott, és a kerítésen át egy olyan kertbe futott be, ahol a kutyák azonnal rátámadtak. A sûrû növényzettõl nem lehetett látni, mi történt, de a mosómedve bizonyosan elpusztult - tette hozzá az állatmentõ.

A Kanadában õshonos állat a magyarországihoz hasonló éghajlati viszonyok között tartósan élhet, még akár szaporodni is képes.Módosítás dátuma: 2008. október 06. hétfő, 02:43
 

Szavazás

Kutyavásárláskor fontos-e Önnek a törzskönyv?
 

Ki van velünk?

Oldalainkat 203 vendég böngészi