VadaszKutya.hu Portl
Hirdetés

Érdekességek

A vadász öltözködése

A vadász ruházata, a ruházat általános szerepén túlmenően, a vadászat eredményességét is befolyásolja. Közvetlenül vagy közvetve a sörétlövés eredményességére is hat.

Kelemen Anna kutyája hivatalosan nem veszélyes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gál Sándor István   
2008. február 13. szerda, 06:32

Kelemen Anna Zeusz nevû kedvence nem veszélyes harci kutya a hivatalos igazságügyi ebszakértõi vélemény szerint. A playmate kedvence korábban egy kislányt, szeptemberben pedig egy idõs asszonyt marcangolt a nyílt utcán. A kebelcsoda a kedvezõ szakértõi vélemény ellenére börtönbe kerülhet Zeusz miatt.

A BRFK is megeroõsítette, hogy elkészült Kelemen Anna harapós kutyájának ebszakértõi véleménye. A playmate gyanúsított gondatlanságból okozott súlyos testi sértés és segítségnyújtás elmulasztása miatt, mert szeptemberben Zeusz rátámadt egy idõs hölgyre az utcán. Zeusz harapásai miatt többször mûtötték Zsuzsa néni kezét, ám a marcangolás maradandó károsodást okozott. Egy idegen járókelõ szedte le a megvadult kutyát az idõs asszonyról, miközben Annácska csak sikítozni volt képes.

Több igazságügyi ebszakértõt kért fel a rendõrség, ám ketten nem vállalták Annácska kedvencének vizsgálatát. Végül a harmadik szakembernek megmutatta a playmate Zeuszt. A kynológus megállapította: a keverék eb nem azonosítható veszélyes harci kutyaként. Annácska szerint is kedvence teljesen normális kutya, de mivel évekkel ezelõtt menhelyrõl vette magához, hányatott sorsa lehetett, sõt bántalmazhatták is a jószágot.Módosítás dátuma: 2008. október 06. hétfő, 02:43
 

Szavazás

Kutyavásárláskor fontos-e Önnek a törzskönyv?
 

Ki van velünk?

Oldalainkat 197 vendég böngészi